Met onze kennis komt u

een stap verder

Onze Kennis

Onze unieke producten maken

het verschil

Onze Producten

Onze uitgebreide ervaring levert

het bewijs

Onze Ervaring

Over ons

Wereldmarktleider Hydrotherapie

Onze hoogwaardige hydrotherapieproducten, geïnstalleerd in meer dan 1.000 ziekenhuizen en instellingen over de hele wereld, hebben EWAC Medical tot wereldmarktleider gemaakt vanaf de jaren negentig.

Het geheim van ons succes? EWAC Medical ondersteunt het gehele proces van begin tot eind. Wij dragen zorg voor complete projecten, wij voeren zelf de engineering uit, de inkoop, de fabricage en de installatie. EWAC Medical doet alles in eigen huis. Wij leveren een actieve bijdrage aan het verkrijgen en verspreiden van kennis over Hydrotherapie.

Ervaring

Bekijk de projecten die wij wereldwijd hebben uitgevoerd.

Laatste niews

Voor het laatste nieuws over recente onderzoeksresultaten, nieuw geïnstalleerde projecten, of cursussen over hydrotherapie:

Bezoek onze blog pagina

40% reductie van de revalidatietijd

Hoe kan dit worden bereikt? Het antwoord is door toepassing van Hydrotherapie in plaats van de gebruikelijke revalidatietechnieken. In de meeste gevallen kunnen patiënten vrijwel direct na een operatie of blessure beginnen met deze revalidatiemethode. Hydrotherapie heeft zijn medische waarde steeds weer opnieuw bewezen.

Hoe onze producten het verschil maken

EWAC Medical producten zijn:
– goed ontworpen
– ergonomisch
– gebruiksvriendelijk
– zeer veilig

Wij ontwerpen producten voor het welzijn van patiënten, met het belang van de therapeut in gedachte. Onze producten maken het verschil door patiënten te helpen om hen weer mobiel en self-supporting te maken. Hierdoor neemt het zelfvertrouwen van de patiënt snel toe. Onze producten voldoen aan de Europese regels en eisen (CE markering).

Zie onze productenpagina voor een overzicht van al onze producten.

Kwaliteitssysteem

EWAC streeft een hoog niveau kwaliteitszorg na, minimaal overeenkomstig met de eisen en wensen van de klant. Om dit hoge niveau van kwaliteitszorg te borgen, laten wij ons kwaliteitssysteem periodiek toetsen door een onafhankelijke externe partij.

Voor het ontwerpen en vervaardigen van producten voor de machine- en apparatenbouw is EWAC Industrial gecertificeerd volgens ISO 9001:2015. Voor het produceren van Klasse I Medische Apparatuur is EWAC gecertificeerd volgens ISO 13485:2016, door Lloyd’s Register Quality Assurance Nederland (LRQA).

EWAC ISO 9001:2015 EN till 20-12-2025
EWAC ISO 13485:2016 EN till 20-12-2025