Filters

Beweegbare vloer ×
Modulair bad ×

Ervaring

In geografische weergave ziet u een overzicht van enkele van de meer dan 1.000 projecten die wij wereldwijd succesvol hebben afgerond. EWAC Medical is niet voor niets marktleider op het gebied van hydrotherapie apparatuur. Bovenstaande kaart is interactief. U kunt met behulp van uw muis de kaart verschuiven en in- of uitzoomen. Met behulp van de onderstaande knoppen kunt u kiezen voor het weergeven van historische projecten op basis van een aantal verschillende EWAC producten.

Beweegbare zwembadvloer

De beweegbare zwembadvloer stelt de therapeut in staat de juiste diepte voor de patiënt kiezen. Vanwege het drijfvermogen van het water kan de lading op de gewrichten van de patiënten worden verminderd, waardoor het makkelijker is om te bewegen en te oefenen. Daarom biedt EWAC zwembaden met beweegbare vloeren die geschikt zijn voor revalidatie in de medische sector.

Water biedt een veilige en risicovrije oefenomgeving.

Modulair bad

Wij maken het mogelijk om elke bruikbare ruimte in een hydrotherapiegebied te veranderen. Ons vrijstaand modulair zwembad kan op elke mogelijke locatie worden samengesteld. Op deze manier wordt hydrotherapie beschikbaar voor verpleeghuizen, ziekenhuizen of kleine revalidatiecentra. Terwijl de patiënt in het water oefent, kan de therapeut de bewegingen nauwkeurig volgen en corrigeren door middel van observatievensters aan de zijkanten van het zwembad.

Het modulaire zwembad kan uitgerust worden met een groot aantal accessoires.