Medica 2022 EWAC Medical booth

EWAC Medical op Medica 2023, 13 – 16 november | Düsseldorf

We zijn verheugd om onze internationale klanten en distributeurs uit te nodigen ons te vergezellen op de prestigieuze Medica Exhibition in Düsseldorf, Duitsland, deze november. Met onze toewijding aan de toepassing van hydrotherapie zetten we ons in om patiënten wereldwijd te helpen hun autonomie te herwinnen en hun leven te transformeren.

Medica is ‘s werelds grootste evenement voor de medische sector, een centrum voor cutting-edge innovaties en een platform voor netwerken met professionals en experts in de gezondheidszorg. Op onze stand ontdekt u de nieuwste ontwikkelingen in apparatuur en oplossingen voor hydrotherapie, waarmee EWAC Medical wereldleider is geworden in het veld.

Mis deze kans niet om het ongelooflijke potentieel van hydrotherapie te verkennen en de positieve impact op revalidatie te ontdekken. Laten we samen de toekomst van de gezondheidszorg vormgeven en een verschil maken in het leven van patiënten over de hele wereld. Tot ziens op Medica!

Medica Hall plan 2023 | EWAC Medical

Bezoek ons op onze stand in Hal 4 / Stand F25

Bent u benieuwd naar EWAC Medical? Vul dan onderstaand formulier in om een afspraak in te plannen.

Plan een afspraak in

  Wat kunnen we voor U doen? *


  Beweegbare vloerModulair badOntwerp hydrotherapieruimteOnderwaterloopbandVlinderbadOnderwaterfietsPooltrack CurveObstakelparcoursAqua Pilates bad XLAqua Pilates badbrandwondenbadTransfer hulpmiddelenWaterbehandelingTrainingAnders

  Naam *

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Land*

  Bericht *