Sneller starten met Revalideren met behulp van hydrotherapie

Hydrotherapie, of anders gezegd; therapie in water richt zich op behandelingen en oefeningen uitgevoerd in water. Patiënten voeren verschillende gerichte oefeningen uit onder begeleiding van een hiervoor opgeleide therapeut of begeleider. De gewichtloosheid en het warme water maakt hydrotherapie uitermate geschikt voor patiënten met een lichamelijke- of verstandelijke beperking en herstel van blessures. Hierdoor is hydrotherapie heel geschikt om de revalidatie te versnellen en de kwaliteit van leven van patiënten te verhogen.

Hydrotherapie apparatuur

Beweegbare zwembadvloer

Wijzig de diepte van uw zwembad gemakkelijk en snel. Een beweegbare vloer maakt een zwembad ook veel beter toegankelijk voor rolstoelgebruikers en alle denkbare doelgroepen.

Modulair bad

Een vrijstaand bad voor in bestaande ruimte of nieuwbouw. Snelle installatie en eenvoudig onderhoud. Uit te rusten met beweegbare vloer, onderwaterloopband en -ramen.

Onderwaterloopband

Stationaire loopoefeningen met een minimale impact op de gewrichten. In combinatie met een beweegbare vloer, kan ook de diepte naar wens worden aangepast.

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Movable Floor

Bij EWAC Medical geloven wij dat kennisdeling in combinatie met de juiste apparatuur de sleutel is tot het verbeteren van het behandelresultaat. Naast de hoogwaardige producten, geïnstalleerd in meer dan 1000 ziekenhuizen en instellingen wereldwijd speelt EWAC ook een actieve rol in kennisdeling en het bieden van praktische tips over de toepassing van hydrotherapie. Zo zetten wij ons in om zorgaanbieders te helpen zich te bekwamen in het begeleiden van cliënten en/of patiënten in het water.

Klik HIER om een kijkje te nemen in onze kennisbank voor meer diepgaande informatie en bestanden die betrekking hebben op EWAC Medical of hydrotherapie in het algemeen.

 

Overige producten