Brochure zwembadaccessoires

Drijfmaterialen zijn een welkome verrijking voor hydrotherapie sessies. Voor bijna iedere methode in hydrotherapie, maar ook voor de verplaatsing van patiënten zijn drijfmaterialen behulpzaam in het creëren van de juiste omstandigheden of een leuke speelomgeving.

EWAC Medical biedt drie verschillende sets met speelmaterialen, ieder met specifieke eigenschappen. U kunt de set kiezen die het meest past bij uw behoefte. Hiermee kunt u de mogelijkheden van uw zwembad flink voor u en uw patiënt.

Floater-set Basic
De basisbenodigdheden voor uw dagelijkse sessies. Met de Basic-set bent u in staat om bijna iedere hydrotherapie sessie in het water uit te voeren. Met 18 verschillende items zijn allerlei variaties in therapie mogelijk. Met de bijbehorende instructiekaarten kunt u inspiratie opdoen over het gebruik van de materialen in het zwembad.

Floater-set Active
Deze set is zodanig ontworpen dat u een meer actieve hydrotherapie sessie kunt creëren. Van individuele oefeningen tot complete trainingssessies, de Active-set geeft u de juiste instrumentatie. Met niet minder dan 31 onderdelen kan de Active-set u ondersteunen bij het bereiken van het volgende niveau in hydrotherapie.

Floater-set Ultimate
Een nog meer luxueuze set waarin de onderdelen voor de Basic- en Active- sets zijn gecombineerd met een aantal grotere elementen en opslagmogelijkheden. Dit geeft u de mogelijkheid om met enkele personen te oefenen, maar ook met grotere groepen.