neurophysiology of persistent pain

ICEBAT Webinar 28 februari – Hydrotherapie – de neurofysiologie van aanhoudende pijn

Op 28 februari zal ICEBAT de derde editie uitzenden van hun online webinar, getiteld: “Aquatic Therapy – neurophysiology of persistent pain”

Gepresenteerd door: Oliver Krouwel MSc, University of Brighton, United Kingdom and Ben Waller PhD, JAMK University of Applied Sciences, Jyväskylä, Finland

DOEL: Ons doel is om recente ontwikkelingen in pijnwetenschappen te vertalen naar een evidence-based aanpak in een water gerelateerde omgeving waarbij de patiënt centraal staat. De webinar zal leerzaam zijn voor alle therapeuten die werken met mensen met pijn en therapeuten die op zoek zijn naar nieuwe ideeën om hun hydrotherapie behandelingen te structureren. De besprekingen zullen niet alleen gericht zijn op het omgaan met langdurige chronische pijn, maar ook advies en suggesties bieden over de omgang met acute blessures en het identificeren van risicofactoren die kunnen leiden tot het chronisch aanhouden van de pijn.

BESCHRIJVING: Pijn is een sterke motivator voor mensen om hulp te zoeken. Het primaire doel van een therapeut is om de patient uitkomsten te verbeteren, met afnemende pijn als de belangrijkste uitkomst.

Meer informatie: ICEBAT web page