CoViD-19, het (on-) gebruikelijke werk

Deze tijden dwingen ons om onze aannames aan te passen. We denken veilig te zijn, maar komen tot het inzicht dat ieder mens kwetsbaar is. Niemand is vrij van risico.

We hopen dat dit voorbij gaat, maar hoop is geen strategie.

Hoe gaat het met EWAC Medical? Deze ongebruikelijke tijden vragen om ongebruikelijke maatregelen. Het belangrijkste is dat ons bedrijf nog steeds open is. De productie draait op volle kracht. Wij houden onze toezeggingen aan onze klanten zoals onze klanten ook trouw zijn aan ons. En dit alles dankzij een geweldig team van productiemedewerkers dat niet opgeeft, blijft doorwerken en zich houdt aan de strikte regels voor (sociale-) hygiëne. We moeten deze medewerkers ontzettend dankbaar zijn.

CoViD-19, business as (un)usual
Productie loopt door als gebruikelijk bij EWAC Medical

Tegelijkertijd werkt ons kantoorpersoneel vanuit huis. Daar beschikken ze over dezelfde spullen als op kantoor dus als u onze verkoopmedewerkers wilt bellen dan kan dat zoals gebruikelijk. Hetzelfde geldt voor onze engineers, die nog steeds werken aan nieuwe projecten vanuit hun thuiskantoren. Wij zijn “Open for Business”, onder bijzondere omstandigheden.

Momenteel zal iedereen zijn eigen verhaal te vertellen hebben over hoe de CoViD-19 crisis hem of haar geraakt heeft. Door onze uitdagingen rechtstreeks te confronteren, door te doen wat we kunnen, maken we de uitkomst zo positief mogelijk voor ieder. Het belangrijkst is om stil te staan bij onze eigen gezondheid en die van onze gezinnen en families. Wat is waarde als er niemand is om het mee te delen?

Dit virus gaat voorbij en dan moeten wij klaar staan. Klaar om de economie en onze bedrijven weer op te starten, waarbij we de negatieve gevolgen zoveel mogelijk beperken. Dit is hoe eerdere generaties hebben overleefd. Dit is wat wij ook zullen doen.

Uit naam van het gehele team van EWAC Medical wens ik u, uw gezin en familie alle gezondheid en veiligheid toe. Ik hoop dat uw bedrijven snel zullen herstellen als dit weer voorbij is. In de tussentijd zal ons complete team klaar staan om u te helpen hoe we maar kunnen. U kunt op ons rekenen.

Met vriendelijke groeten,

 

Eric Legdeur
EWAC Medical

 

Download deze nieuwsbrief: CoViD-19, het (on-) gebruikelijke werk