Hydrotherapie workshops

NIEUW

Bekijk het schema

Onze unieke producten maken

het verschil

Onze Producten

Onze uitgebreide ervaring levert

het bewijs

Onze Ervaring

Wereldmarktleider in Hydrotherapie producten

Revalidatie in water biedt unieke voordelen ten opzichte van andere revalidatiemogelijkheden. EWAC Medical staat internationaal bekend als de partij die de meest vooruitstrevende technologie en kennis heeft ontwikkeld op het gebied van hydrotherapie. Ons modulair bad, onze beweegbare zwembadvloer, onze kennis en ervaring spreken voor zich. Wij kunnen u als geen ander ondersteunen bij het inrichten van complete revalidatieafdelingen van concept tot realisatie. Leer meer over ons brede scala aan producten op de productpagina.

Onze hydrotherapie producten

Beweegbare zwembadvloer

Wij geloven in een instelbare diepte. Met een beweegbare zwembadvloer kan heel gemakkelijk en snel de diepte van het zwembad worden aangepast. Ook maakt een beweegbare zwembadvloer het zwembad veel toegankelijker voor bijvoorbeeld rolstoelgebonden patiënten.
Lees meer >

 

Modulair bad

Met een modulair bad kan iedere ruimte geschikt worden gemaakt voor hydrotherapie. Ons modulair bad is uniek in de markt en kan worden uitgerust met enorm veel verschillende opties, zoals een beweegbare zwembadvloer en een onderwaterloopband.
Lees meer >

 

Onderwaterloopband

De onderwaterloopband is de volgende stap in hydrotherapie. De onderwaterloopband biedt de mogelijkheid om stationair loopoefeningen uit te voeren. In combinatie met een beweegbare zwembadvloer kan ook de diepte naar behoefte worden aangepast.
Lees meer >

 

LEER MEER OVER EWAC MEDICAL

Leer meer over onze producten, kennis en ervaring

Producten

EWAC Medical beschikt over het grootste pakket aan producten op het gebied van Hydrotherapie. Bijvoorbeeld onze beweegbare zwembadvloer en ons modulair bad.
Leer meer >

Kennis

EWAC Medical speelt een actieve rol in het ontwikkelen en verspreiden van kennis over Hydrotherapie. Bezoek hier ons uitgebreide kenniscentrum.
Leer meer >

Ervaring

EWAC Medical beschikt over zeer uitgebreide projectervaring, met meer dan 1.000 succesvol afgeronde projecten wereldwijd. Bekijk het overzicht online.
Leer meer >

Evenementen

Evenementen waar EWAC dit jaar aan deelneemt

View more

Latest Video